HELPOMMAN OSTAMISEN PUOLESTA

Smartcart on suomalainen teknologiayhtiö, joka keskittyy ensisijaisesti tekemään arjesta mukavampaa. Yritys on perustettu vuonna 2014 ja sen tarina sai alkunsa ajatuksesta kehittää ostamista helpottava, ostoskärryyn integroitava tuote. Smartcart-älykärryn avulla löydät vaivatta myymälän tarjoukset, tuoteuutuudet tai inspiroidut uusista resepteistä. Tuotehaulla voit etsiä tuotteita myymälästä ja navigaatio toiminto kertoo mistä päin myymälää löydät etsimäsi tuotteen. Smartcart on sinun henkilökohtainen ostoavustaja.

NAVIGAATIO

Näyttää sijaintisi, sekä ostoslistalla olevien tuotteiden sijainnin kaupan pohjakartassa

TUOTEHAKU

Etsi tuotevalikoimaan kuuluvia tuotteita helposti

RESEPTIT

Yli 6000 reseptin pankki, josta inspiroitua

OSTOSLISTA

Lisää tuotteita tai reseptien ainesosia ostoslistalle, voit myös tuoda ostoslistasi K-Ruoka sovelluksesta

TUOTETIEDOT

Näe helposti tuotteiden ravintosisällöt

TARJOUKSET

Löydä myymälän omat tarjoukset ja kuumimmat uutuudet

MITEN SMARTCART TOIMII? 3 TYYPILLISINTÄ ONGELMAA KAUPASSA

Kuinka löytää tuotteet?

Yksi yleisimmistä pulmista kaupassa on tuotteiden löytäminen. Smartcart tarjoaa helpon ratkaisun tähän - NAVIGOINTI toimintomme; myymäläkohtaisen kartan avulla näet sekä ostoskärrysi sijainnin, että etsimiesi tuotteiden sijainnit. Smartcartin avulla tuotteiden löytäminen kaupassa on helppoa ja nopeaa.

Kuinka huomata tarjoukset?

Tarjousten löytäminen tai uutuuksien huomaaminen voi olla haastavaa erilaisten myymälän mainosten ja informaatiotulvan keskeltä. Smartcart on sinun ratkaisusi tarjousten löytämiseksi - kaikki tarjoukset ja tuoteuutuudet ovat nähtävillä vain muutamalla klikkauksella. Älä ohita hyviä tarjouksia - poimi ne matkaasi Smartcartin avulla ja säästä selvää rahaa!

Mitä tänään syötäisiin?

Mitä valmistaa illalliseksi? Mitä tänään syödään? Nämä tavalliset arkiset kysymykset ovat kaikkien ostoksia tekevien mielessä ajoittain. Smartcartin tietokannasta löydät yli 6000 reseptiä, joista varmasti löytyy apu vaativimmankin kokin tarpeisiin. Kun tarvitset inspiraatiota, etsit jotain uutta tai et vain tiedä mitä syötäisiin - Smartcart on sinun apunasi.

"Hyvä ja näppärä keksintö!"

"Uskomme Smartcartin toimivan ostamisen
uuden ajan suunnannäyttäjänä."

"Ostoskärryissä olevat tabletit helpottavat ostosten tekemistä.
Smartcartin laajan reseptipankin avulla löydät kätevästi vastauksen
perheenisien- ja äitien ikikysymykseen, mitä ruokaa tänään laitettaisiin."

"Seuraavassa sovelluksen kehitysvaiheessa tullaan ottamaan käyttöön mobiili-integraatio –
voit siirtää ostoslistan kätevästi kännykästä Smartcat-tablettiin.
Kehitämme myös tunnistautumista ja kassatoimintoa.
Uskomme, että tulevaisuudessa asiakas voi itse maksaa ostoksensa keräilyn ohessa."

previous arrow
next arrow
Slider

UUTISET

7.5.2019

Valitse Smartcart ja voita Tjäreborgin 1000€ matkalahjakortti!

Nyt kannattaa suunnata ostoksille Smartcart-myymälöihin ja napata ruokakaupassa älykärry käyttöön, sillä Smartcartin mahtavassa kesäkisassa yksi onnekas voittaa Tjäreborgin 1000 € matkalahjakortin! Toimi näin: Suunnista pikimmiten ostoksille mihin tahansa Smartcart-myymälään kautta maan ja nappaa älykärry ostoksilleNoudata

23.4.2019

Smartcartin reissuvihko ja vähän muutakin

Hyvin moni on törmännyt Smartcartiin tavalla tai toisella; kaupassa tai mediassa. Näin pääsiäisen aikana oli hyvä hetkeksi pysähtyä, muistella historiaa ja avata myös sitä tapahtumaketjua, joka on johtanut maailman suurimman digitaalisten ostoskärryjen valmistajan, Smartcartin syntymiseen ja kasvuun.

9.4.2019

Smartcart on solminut miljoonien eurojen arvoisen lisenssisopimuksen maailman TOP2 ulkomainosyhtiön kanssa

Helsinki, Suomi, 9. pvä huhtikuuta, 2019 – Smartcart Oy, maailman johtava digitaalisten ostoskärryjen valmistaja ja myymälämarkkinoinnin edelläkävijä, on tänään tiedottanut solmineensa useamman miljoonan euron arvoisen lisenssisopimuksen miljardiluokan kansainvälisen ulkomainosyhtiön kanssa. Nyt solmittu sopimus on Smartcartin ensimmäinen laatuaan ja osa yhtiön tulevaisuuden strategiaa lisensoida konseptin eri osa-alueita merkittäville kansainvälisille toimijoille. Lisensointisopimuksen arvon

TILAA UUTISKIRJEEMME

Kuule ensimmäisenä kehitystyömme tuloksista ja uusista innovaatioista.