OSTAMISEN TULEVAISUUS
ON ÄLYTEKNOLOGIASSA
HELPPO & VAIVATON
SMARTCART ON SINUN
IKIOMA OSTOAVUSTAJA
Arrow
Arrow
Slider

HELPOMMAN OSTAMISEN PUOLESTA

Smartcart on suomalainen teknologiayhtiö, joka keskittyy ensisijaisesti tekemään arjesta mukavampaa. Yritys on perustettu vuonna 2014 ja sen tarina sai alkunsa ajatuksesta kehittää ostamista helpottava, ostoskärryyn integroitava tuote. Smartcart-älykärryn avulla löydät vaivatta myymälän tarjoukset, tuoteuutuudet tai inspiroidut uusista resepteistä. Tuotehaulla voit etsiä tuotteita myymälästä ja navigaatio toiminto kertoo mistä päin myymälää löydät etsimäsi tuotteen. Smartcart on sinun henkilökohtainen ostoavustaja.

NAVIGAATIO

Näyttää sijaintisi, sekä ostoslistalla olevien tuotteiden sijainnin kaupan pohjakartassa

TUOTEHAKU

Etsi tuotevalikoimaan kuuluvia tuotteita helposti

RESEPTIT

Yli 6000 reseptin pankki, josta inspiroitua

OSTOSLISTA

Lisää tuotteita tai reseptien ainesosia ostoslistalle

TUOTETIEDOT

Näe helposti tuotteiden ravintosisällöt

TARJOUKSET

Löydä myymälän omat tarjoukset ja kuumimmat uutuudet

MITEN SMARTCART TOIMII? 3 TYYPILLISINTÄ ONGELMAA KAUPASSA

Kuinka löytää tuotteet?

Yksi yleisimmistä pulmista kaupassa on tuotteiden löytäminen. Smartcart tarjoaa helpon ratkaisun tähän - NAVIGOINTI toimintomme; myymäläkohtaisen kartan avulla näet sekä ostoskärrysi sijainnin, että etsimiesi tuotteiden sijainnit. Smartcartin avulla tuotteiden löytäminen kaupassa on helppoa ja nopeaa.

Kuinka huomata tarjoukset?

Tarjousten löytäminen tai uutuuksien huomaaminen voi olla haastavaa erilaisten myymälän mainosten ja informaatiotulvan keskeltä. Smartcart on sinun ratkaisusi tarjousten löytämiseksi - kaikki tarjoukset ja tuoteuutuudet ovat nähtävillä vain muutamalla klikkauksella. Älä ohita hyviä tarjouksia - poimi ne matkaasi Smartcartin avulla ja säästä selvää rahaa!

Mitä tänään syötäisiin?

Mitä valmistaa illalliseksi? Mitä tänään syödään? Nämä tavalliset arkiset kysymykset ovat kaikkien ostoksia tekevien mielessä ajoittain. Smartcartin tietokannasta löydät yli 6000 reseptiä, joista varmasti löytyy apu vaativimmankin kokin tarpeisiin. Kun tarvitset inspiraatiota, etsit jotain uutta tai et vain tiedä mitä syötäisiin - Smartcart on sinun apunasi.

"Hyvä ja näppärä keksintö!"

"Uskomme Smartcartin toimivan ostamisen
uuden ajan suunnannäyttäjänä."

"Ostoskärryissä olevat tabletit helpottavat ostosten tekemistä.
Smartcartin laajan reseptipankin avulla löydät kätevästi vastauksen
perheenisien- ja äitien ikikysymykseen, mitä ruokaa tänään laitettaisiin."

"Seuraavassa sovelluksen kehitysvaiheessa tullaan ottamaan käyttöön mobiili-integraatio –
voit siirtää ostoslistan kätevästi kännykästä Smartcat-tablettiin.
Kehitämme myös tunnistautumista ja kassatoimintoa.
Uskomme, että tulevaisuudessa asiakas voi itse maksaa ostoksensa keräilyn ohessa."

Arrow
Arrow
Slider
Smartcart on sinun henkilökohtainen ostoavustaja. Katso video

UUTISET

23 January 2018

”AmazonGo on hauska idea, mutta taloudellisesti kestämätön”

Smartcartin Heiman: ”AmazonGo on hauska idea, mutta taloudellisesti kestämätön” Amerikkalainen vähittäismyyntijätti Amazon avasi maanantaina suuren kohun saattelemana ensimmäisen täysin digitaalisen AmazonGo ruokakaupan, jossa tuhannet kamerat ja anturit valvovat asiakkaiden ja tuotteiden liikkeitä, ja veloitus tapahtuu automaattisesti. Suomalainen digitaalisen vähittäiskaupan edelläkävijä Smartcartin toimitusjohtaja Petteri Heiman näkee AmazonGo:n korkeintaan kiinno

17 January 2018

Suomalaiset älykärryt rullaavat marketteihin ja maailmalle

Suomalainen startup-yhtiö SMARTCARTin valmistavat ”älykärryt” ovat mullistamassa päivittäisen ostoksilla käymisen kokemuksen. Tabletilla varustettu kärry opastaa asiakkaan nopeinta reittiä koko reseptin läpi, vinkkaa tarjouksista ja ehdottaa, mitä tänään söisi. Pian älykärryt myös yhdistävät asiakkaan kännykän kaupan digitaliseen infraan, ja löytävät henkilökohtaiset tarjoukset, eettiset, terveelliset tai kotimaiset tuotteet, kertovat hinnan ja toimivat jopa kassana.

8 January 2018

Smartcart-älykärryt rullaavat jo kolmessa lappilaiskaupassa

Jo yli 50 suomalaiskaupassa on älykkäät ostoskärryt eli niissä on tablettitietokone ja ohjelmisto, josta näkee muun muassa oman sijainnin reaaliaikaisesti kaupan kartalla, tarjouksia ja tuotteiden sijaintitietoja. Lappiin älyostoskärryt ovat tulleet joulukuun aikana. Niitä on tarjolla Rovaniemellä Rinteenkulman K-supermarketissa ja Citymarketissa sekä Äkäslompolossa Jounin kaupassa. Lue koko Lapin Kansan juttu linkistä: 

TILAA UUTISKIRJEEMME

Kuule ensimmäisenä kehitystyömme tuloksista ja uusista innovaatioista.