Mainostajille

Smartcart mediana

Älykärryissä näytettyä mainontaa pidetään hyvänä ja hyödyllisenä, sekä mainonta myös huomataan ja muistetaan hyvin. SMARTCART-älykärryn mainonta toteuttaa kustannustehokkaimmin päivittäistavara- ja käyttötavarakaupan mainostajien tärkeimmän tavoitteen eli ostotapahtuman; mainonnan ostokonversio on tuoteryhmästä riippuen 5-20%.

Brändien mahdollisuudet kohdentaa markkinointiaan yksittäisiin kuluttajiin myymälän sisällä ovat toistaiseksi olleet erittäin rajalliset. SMARTCART tekee sen mahdolliseksi.
SMARTCART on ainoa media tuotteen ja ostopäätöksen välissä.


Monta tapaa näkyä - mainonnan muodot

Lisää näkyvyyttä laaja-alaisesti myymälässä tai mainosta valituissa osioissa. SMARTCART sisältää monia eri mainosmuotoja. Mainoksesi voi näkyä ostoslistassa, resepteissä tai tuotehakua tehdessä.
Mainonta voidaan esittää myös hakusanojen perusteella tai voit hyödyntää myymäläsijaintia.

Kaikki mainosmuotomme ovat yhdisteltävissä ja muokattavissa mainostajan tarpeen mukaan. Voit myös valita, haluatko rakentaa kampanjasi paikallisesti vai valtakunnallisesti. SMARTCART-myymälöiden verkosta kattaa reilut 100 K-Supermarket -ja K-Citymarket Myymälää. SMARTCART toteuttaa myös mainostajille räätälöityjä myymälämarkkinoinnin tutkimuksia, joissa pureudutaan mm. kuluttajien mielikuvaan tuotteesta ja mainonnan ostokonversioon.

Katso alla olevasta videosta lisää mainostamisesta SMARTCART-älykärryssä!

70% Lopullisista ostopäätöksistä tehdään myymälässä
59% Huomasi mainoksen Smartcartin näytöllä
16% Smartcartin mainonnan keskim. ostokonversio
3-4€ Mainonnan tuhannen nettokontaktin kustannus

TILAA TÄSTÄ MYYMÄLÄMARKKINOINNIN TUTKIMUKSEN KOOSTE

Olemme tutkineet yhteistyössä asiakasymmärrystoimisto KUULAS Helsingin kanssa mm. mainonnan ostokonversiota, mainossisältöjä sekä näiden vaikutuksia eri kuluttajaryhmien ostokäyttäytymiseen. Haluaisitko kuulla näistä lisää? Tilaa tutkimus alla olevasta linkistä ja asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä!

TILAA UUSIN TUTKIMUS TÄSTÄ
 

PYYDÄ TARJOUS!

Käytä alla olevaa lomaketta tai lähetä meille sähköpostia! Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

 

OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJOIHIMME

 

Mediamyynti

Jarno Kukila
avainasiakaspäällikkö

jarno.kukila@smartcart.fi

+358 50 435 0859

 

Mediamyynti

Mikaela Renvall
avainasiakaspäällikkö

mikaela.renvall@smartcart.fi

+358 50 574 7261