OMINAISUUDET

TUTUSTU SMARTCARTIIN

Smartcart on innovatiivinen henkilökohtainen ostoavustaja, joka auttaa käyttäjäänsä jokapäiväisissä ostamiseen liittyvissä tilanteissa. Smartcart-älykärryn avulla löydät vaivatta myymälän tuotteet, tarjoukset ja inspiroidut uusista resepteistä. Tuotehaun avulla voit etsiä tuotteita myymälästä - navigaatio toiminto kertoo mistä päin myymälää löydät etsimäsi tuotteen. Smartcart tekee ostamisesta helpompaa ja mukavampaa!

NAVIGAATIO

Näe mistä päin myymälää löydät etsimäsi tuotteen.

Kauppakohtainen pohjakuva auttaa tuotteiden löytämisessä ja keräilyssä. Myymälän kartan avulla näet oman kärrysi sijainnin sekä myös etsimäsi tuotteiden sijainnit - navigoi nopeinta tietä oikeille hyllyille.

OSTOSLISTA

Luo ostoslista tai poimi reseptien aineksia listaasi!

Luo omia ostoslistoja tai poimi vaivatta Smartcart-älykärryn laajasta reseptien valikoimista ainesosia suoraan ostoslistallesi.

Nyt voit myös kirjautua Smartcart-älykärryyn K-Ruoka mobiilisovelluksella – siirrä valmis ostoslistasi, etusi ja tarjoukset vaivatta! Katso tästä lisää: Miten siirän ostoslistani K-Ruoasta Smartcart-älykärryyn?

TUOTEHAKU

Etsi tuotteita tai löydä ostoslistallasi olevat ainekset.

Sovelluksestamme voit helposti etsiä hukassa olevia tuotteita tai voit paikantaa ostoslistallasi jo olevia tuotteita. Kaikki tuotetiedot K-Supermarketeista ja K-Citymarketeista on integroituna Smartcart-järjestelmään. Tuotehaku ominaisuus on erityisen tarpeellinen silloin kun teet ostoksia kaupassa joka on sinulle täysin uusi ja tuntematon. Jos et kuitenkaan löydä lempituotettasi niin ota rohkeasti yhteyttä kauppiaaseen ja toivottavasti tuotteesi on valikoimissa seuraavalla kerralla!

RESEPTIT

Yli 6000 reseptiä valittavanasi!

Helppo ja nopea ratkaisu kaikille, jotka eivät aina keksi mitä tehdä päivälliseksi, haluavat inspiroitua jostain uudesta tai muuten vain uskaltavat villisti kokeilla jotain täysin erilaista.

TARJOUKSET

Löydä kätevästi kaupan erikoistarjoukset!

Löydä kauppakohtaiset erikoistarjoukset ja paikallisten yrittäjien ilmoitukset. Smartcartin avulla löydät kätevästi kauppiaan parhaat tarjoukset ja markkinoiden uusimmat tuotteet - enää et ohita hyvää tarjousta, löydät uusia tuotteita ja yksinkertaisesti säästät rahaa!

TUOTETIEDOT

Näe helposti tuotteiden ravintosisällöt.

Olennainen työkalu etenkin heille, jotka noudattavat tarkkaa ruokavaliota, ruoka-aine allergioista kärsiville tai niille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita tietämään enemmän tuotteiden ravintosisällöstä.

Tulossa olevat toiminnallisuudet

KOODINLUKIJA

Näytä tuotetta kameralla, lue sen EAN-koodi ja tarkastele tuotteen tietoja. Tämä tuleva ominaisuus mahdollistaa hintatietojen ja tuotetietojen tarkastelun. Tulevaisuudessa EAN-koodin lukija toimii yhdessä kassatoiminnon kanssa.

MOBIILISOVELLUS

Halutuin kehitteillä oleva toiminnallisuus on mahdollisuus integroida matkapuhelin Smartcart-sovellukseen. Tämän ominaisuuden avulla voit helposti siirtää ostoslistasi matkapuhelimesta ennen kauppaan menoa ja ostosten aloittamista!

KASSATOIMINTO

Skannaa tuotteiden viivakoodit ostoksia tehdessäsi ja säästä aikaa! Kassalla vietetystä ajasta ⅔ kuluu viivakoodien lukemiseen ja ostoksien pakkaamiseen. Mitä jos tämän voisikin tehdä jo ostoksia keräillessä? Näin ostostoskorin kokonaissaldonkin tarkkailu on helpompaa!