LUE TARINAMME

2014 Perustettu vuonna
97 Kauppojen lukumäärä
+6 Tulevat kaupat
87% Tyytyväisiä käyttäjiä vko 49

MIKÄ ON SMARTCART?

Smartcart on suomalainen teknologiayritys, jonka fokus on myymälän sisäisessä markkinoinnissa, mainonnassa, kaupan palveluratkaisuissa sekä kassatoimintojen kehittämisessä. Tarjoamme älykärry-ratkaisuja vähittäis-ja päivittäistavarakaupalle, jotka tuovat kuluttajan ostokokemuksen uudelle digitaaliselle aikakaudelle. Navigaatio, tuotehaku, ostoslista, tuotetiedot, yli 6000 reseptiä, tarjoukset ja uutuustuotteet ovat ominaisuuksia, jotka on suunniteltu auttamaan asiakasta jokapäiväisissä kaupassa asioimisen pulmissa. Smartcart on monipuolinen henkilökohtainen ostoavustajasi, joka luotiin tarjoamaan apua yksinkertaisiin arjen tilanteisiin - tekemään ostoksilla käymisestä hieman helpompaa, nopeampaa ja hauskempaa. Me uskomme vahvasti, että myynnin tulevaisuus on digitaalisissa ratkaisuissa ja me työskentelemme lakkaamatta tehdäksemme palveluistamme yhä paremman ja kokonaisvaltaisemman. Ostamisen tulevaisuus on älyteknologiassa ja me aioimme olla uuden sukupolven ostoskärryjen ja digitaalisten ratkaisujen edelläkävijöitä. Smartcart on vähittäiskaupan tulevaisuus.

 

KUINKA KAIKKI ALKOI

Smartcart perustettiin vuonna 2014 ja sen omistaa joukko vähittäiskaupan ja markkinoinnin ammattilaisia. Idea Smartcarttiin syntyi erään talvisen epäonnekkaan ostosreissun aikana, joka lopulta päättyi rikkinäiseen puhelimeen. Toimitusjohtajamme Petteri Heiman ryhtyi miettimään parempaa keinoa ostoslistan selaamiseen; sellaista, joka ei vaatisi, että toisella kädellä täytyisi koko ajan selailla listaa tai näppäillä koodia puhelimen lukkiutumisen estämiseksi. Mitä jos ostoskärryn kahvassa olisi valmis integroitu ratkaisu, sellainen joka sopisi jokaiselle riippumatta siitä millainen kännykkä heillä on tai onko se mukana ensinkään. Sellaista ratkaisua ei vielä ollut olemassa ja näin Smartcartin tarina sai alkunsa. Vuosien 2015-2016 aikana työstimme teknologiaamme ja pilottikonseptiamme. Vuoden 2017 lopulla tulemme toimimaan yli 50 kaupassa Suomessa. Kesän 2017 aikana aloitimme myös ensimmäisen pilottimme Etelä-Amerikassa.

 

MEIDÄN TIIMI

Petteri Heiman,
Kokenut ja innovatiivinen liiketoiminnan johtaja, jonka intohimona on erityisesti uusien palvelumallien kehittäminen.
Mia Lönn, markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Energinen superpakkaus, jolla on vahva tausta suunnittelussa. Erittäin käytännönläheinen toteuttaja, joka suhtautuu elämään suurella intohimolla ja ilolla.
Mikael Hirn, tutkimus- ja kehityspäällikkö
Mikael on todellinen tiimipelaaja, jolla on vahva tausta tuotekehityksessä. Hän on luonteeltaan maker-henkinen ja hallitsee näppärästi erilaiset projektit hyvin laajalla skaalalla.
Tobias Hannus, teknologiajohtaja
Jos sinulla on jokin ongelma, niin Tobias osaa sen varmasti ratkaista.
Maarit Leppänen, asiakaspalvelupäällikkö
Maarit on työlleen hyvin omistautunut henkilö, joka tekee kaiken suurella sydämellä.
Henri Vesikko, myyntipäällikkö
Tuloshakuinen myyntipäällikkö ja vahva tiimipelaaja. Hyvin aurinkoinen ja iloinen ihminen.
Ahti Leväaho, markkinointijohtaja
Yrittäjähenkinen markkinoinnin ja myynnin ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella. Erityisosaamisena media, b2c/ b2b-markkinointi ja online-liiketoiminta

HALLITUS

Jarno Kukila Hallituksen jäsen
Jani Holmi Hallituksen jäsen
Jorma Wiitakorpi Puheenjohtaja
Vesa Havukainen Hallituksen jäsen
Mats Wolontis Hallituksen jäsen